TANÍTSD MEG TE IS A GYERMEKEDET BOLDOGNAK LENNI!

A gyerekek számára a játékos fizikai tevékenységek, a pozitív szülői és nevelői megerősítés, az örömteli elfoglaltságokra való szoktatás, az aktív szabadidős programok pszichológiai megközelítése eszközt ad a gyakorlatias, kellemes és tartalmas élet elsajátításához.

Egy komplett program elsajátításában segít téged a Boldogságóra képzés, melynek köszönhetően képes leszel gyermekednek átadni játékos formában a boldogság képességének az elsajátítását úgy, hogy közben Te magad is tanulsz és fejlődsz általa.

 

Aktuális képzéseink megtekintéséhez kattints ide >> 

 

elvalaszto

bagdyemoke_boldogsagora„Arra törekszünk, hogy a Boldogságórák derűs és élménygazdag feladatai, játékai, valamint gyakorlatai fokról fokra kibontakoztassák a derűt és életszeretetet. Gyermekeink így a jövőbe vetett hittel, bátran járják végig a felnőttséghez vezető utat, majd boldogságra képes emberré válhatnak.”

PROF. DR. BAGDY EMŐKE,
A BOLDOGSÁGPROGRAM FŐVÉDNÖKE

elvalaszto

 

 

A KÉPZÉS CÉLJA:

A képzés célja, hogy a fiatalok játékos formában sajátítsák el a pozitív pszichológia kutatásai alapján kimutatott leghatékonyabb boldogságfokozó módszereket. Az írás, olvasás, rajzolás, éneklés és különféle játékos gyakorlatoknak köszönhetően megerősödik az önbecsülésük, fejlesztik a pozitív életszemléletre való képességüket, valamint megismerhetik a testi-lelki egészség megtartásának módszereit.

 

HOGYAN SEGÍTHET A BOLDOGSÁGÓRA KÉPZÉS GYERMEKEDEN?

A Boldogságóra foglalkozásokkal segítheted a gyermekedet abban, hogy megtanulja, hogyan legyen boldogabb, hogyan legyen magabiztosabb, hogyan érje el céljait, hogyan oldja meg társas kapcsolati problémáit, hogyan őrizze meg fizikai és lelki egészségét, hogyan birkózzon meg a rossz érzéseivel.

Amerikai kutatások bebizonyították, hogy a boldog gyerekek önbizalma erős, tudnak és mernek pozitívan gondolkodni, egészségesek, hisznek magukban, mernek a felnőttektől segítséget kérni, kreatívak és képesek kiutat találni az őket megérintő problémákból.

elvalaszto

TEGYÉL A GYERMEKED BOLDOGSÁGÁÉRT!
LEGYÉL OTTHONI BOLDOGSÁGÓRA OKTATÓ!

Aktuális képzéseink megtekintéséhez kattints ide >> 

 

Az iskolában megismerkedhet a számok és betűk világával, ami évről évre egyre kuszább és bonyolultabb lesz majd. De ha Te megtanítod boldognak lenni, akkor ezek a „kuszaságok” nem fognak gondot jelenteni. A gyermeked nem fogja elfelejteni mindazt, amit tőled kap, hiszen mindezzel az élet szeretetét adhatod neki.

ÉS EZÁLTAL TE IS JOBBAN MEGSZERETHETED A VILÁGOT.

Mert a gyermek boldogsága, a szülő boldogsága!

elvalaszto

„MENNYIBE KERÜL?”

A továbbképzés 3 napos, 30 órás költsége 39.000 Ft, mely ár tartalmazza a hallgató segédlet árát is.

A hallgató segédlet biztosítja számodra az alábbiakat:

biztos

Aktuális képzéseink megtekintéséhez kattints ide >> 

 

“HOGYAN LEHET JELENTKEZNI A KÉPZÉSRE?”

  1. Ha szeretnél részt venni a képzésen, itt tudsz jelentkezni.
  2. A képzés indulásáról értesíteni fogunk, ezt követően a képzés teljes összegét, a képzés első napját megelőző harmadik munkanapig kell átutalni.

 elvalaszto

5 OK, AMIÉRT BÍZHATSZ A BOLDOGSÁGÓRA PROGRAMBAN:

 

5OK

Aktuális képzéseink megtekintéséhez kattints ide >> 

Ha szívesen részt vennél a képzésen, de további kérdéseid vannak,
írj nekünk az
info@boldogsagorakepzes.hu email címre és felvesszük veled a kapcsolatot.

Szeretettel várunk!

szivlogo+jvav